News flashes


  • Bogey will be mated to Birdie on her next heat, which we expect in February-March


Tijdens mijn zoektocht naar de Lancashire Heeler kwam ik terecht op de website van de Marmalade’s kennel in Finland. Het leuke was dat de eigenaresse, Anna Niiranen, behalve Lancashire Heelers ook een Dobermann had. Het was voor mij dan ook logisch, dat mijn eerste Lancashire Heeler bij haar vandaan moest komen. Het werd Marmalade’s Early Bird met de roepnaam Elo. Helaas is Elo door lymfeklierkanker maar 3 jaar oud geworden.

Na het overlijden van Elo heb ik Bogey (Bob of the Seven Hills Country) mogen kiezen uit een nestje bij Frans en Frida de Jong (een gebaar waar ik Frans en Frida nog steeds dankbaar voor ben).

Bogey is een vrolijk hondje die mij elke keer versteld doet staan met wat hij allemaal laat zien in zijn Lancashire Heeler karaktertje.

Ruim een jaar later werd bij de Sukelyas kennel van Dick Koster en Trudi Willems eindelijk een nestje geboren uit Abby (Marmalade’s Dutch Diva). Abby is mijn „vriendinnetje”, waar ik heel wat show- en andere avonturen mee heb beleefd. Een pupje van haar was mijn grootste wens en ook die wens is uitgekomen.

Bogey en Birdie zijn nu beide volwassen en kennel „Se Distinguer” gaat verder met de Lancashire Heeler.

Terug naar homepage

© 2016 Lancashire Heeler Kennel Se Distinguer

Nothing on this website may be copied or distributed without permission.

Last update February 1st 2016